fbpx

Frågor och svar

Hur mycket kostar det?

Smartsvar är en prenumerationstjänst som är gratis att använda i 30 dagar. Vi jobbar med att utveckla tjänsten ständigt med nya funktioner och dialoger. Maila oss för mer information


Vad händer med mitt gamla nummer?
Ingenting! du behåller ditt nummer som vanligt, du får istället ett till personligt nummer dit du skickar dina samtal om du inte vill svara. Smartsvar ersätter helt enkelt ditt gamla mobilsvar.
Om vi är flera på vårt företag?

Om ni är ett fåtal som delar på samma nummer vanligtvis är det möjligt för er alla att vidarekoppla till ett och samma smartsvar. Hör av er till oss mer era önskemål så löser vi det.

ÄR smartsvar en växeltjänst

Inte för tillfället, just nu fokuserar vi på att skapa en modernt sätt att kommunicera med AI och smarta funktioner när ni inte kan ta samtalen. I framtiden kan det bli aktuellt med en smart sådan.

Om vi använder en växeltjänst?

Inga problem. Smartsvar är ett ypperligt komplement till en växel. Du ställer vidarekopplingen som vanligt i vår app alternativt om växeln har en egen app, görs inställningen där. 

Hur sker vidarekoppling till smartsvar?

Vi använder ditt operatörs befintliga system för att vidarekoppla samtal. Detta är ett standard som är inbyggt i de flesta mobilnät världen över. 
Vi har byggt in detta i vår app så att det blir enkelt för dig att hantera.

Är det enkelt att avsluta tjänsten?
Absolut. På appen kan du koppla av de vidarekopplingar som du har aktiverat. Därefter kan du behöva återaktivera ditt gamla mobilsvar. Klicka på följande länkar för just din operatör. Telia Tele 2 3Tre Telenor Comviq
Stäng meny